Visszavárja végzős hallgatóit az ELTE! – diplomaosztó nyereményjáték és ünnepségek

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem nem csak a jelenleg aktív státuszú, hanem az idei félévben diplomát szerzett hallgatóira is kiemelt figyelmet fordít. Frissen végzett ELTE-s polgárok, figyelem, ez a cikk most nektek szól! Megtudhatjátok, hogy milyen nyereményjátékkal kedveskedik számotokra az ELTE Alumni szervezete, illetve hogy az egyes karok hallgatóinak hol és mikor van lehetősége kézhez kapni a kiérdemelt oklevelet.

Az ELTE Alumni idén is megszervezi a diplomaosztóhoz kötődő Instagram-játékát, ezzel is erősítve a friss ELTE Diplomások kötődését az Alma Materhez. A nyereményjátékot ezúttal a BEAC-cal együttműködve valósítják meg, így a szerencsés nyertesek az ELTE-s ajándékcsomag mellett egy 10.000 Ft értékű BEAC-bérlet utalványt is kapnak majd.

A játékban való részvételért csupán annyit kell tenned, hogy feltöltesz egy képet a diplomáddal együtt Instagramra, és használod az #eltealumni hashtaget! Fontos, hogy a játék időszakára nyilvánossá tedd a profilodat, hogy látható legyen a feltöltött kép.

A nyertesek azok lesznek, akik a legtöbb like-ot tudják összegyűjteni a megosztott fényképükre. Ha viszont növelni szeretnéd az esélyeidet: plusz 50 db virtuális like jár abban az esetben, ha regisztráltál az alumni.elte.hu oldalon, valamint további plusz 100 db virtuális like-ot írnak jóvá számodra, ha beléptél a karod Alumni tagozati csoportjába is. Az első három legtöbb kedvelést gyűjtő kép tulajdonosait Instagram-üzenetben fogja értesíteni az ELTE Alumni.

A nyereményjáték határideje: 2023. augusztus 10.  

A játék további részleteiről ide kattintva olvashattok az ELTE Alumni honlapján.

Mindenkinek sok sikert kívánunk!

Ne felejtsétek el, hogy a fentebb említett nyereményjátékban való részvételhez szükségetek lesz a frissen megszerzett diplomátokra fizikai formában is. Az alábbiakban kari lebontásban olvashattok a diplomaátadó ünnepségek időpontjairól és helyszíneiről.

Az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar politikatudomány mesterszakos és kriminológia mesterszakos, valamint jogász hallgatói már megkapták az oklevelüket az Aula Magna dísztermében. A további diplomások számára pedig július 21-én 10.00, 12.00, illetve 14.00 órakor fog lezajlani a Jogászavató ünnepség, szintén az Aula Magna termében.

A Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Kar diplomaosztó ceremóniája július 17-én került megrendezésre az ELTE Lágymányosi Campus Gömb Aulájában.

A Bölcsészettudományi Kar végzős hallgatóinak egy része szintén július 17-én vehette át oklevelét az ELTE BTK Gólyavár épületében. Ugyanezen a helyszínen kerültek megrendezésre a további diplomaátadó ünnepségek is július 18-án, 19-én és 20-án.

A Gazdálkodástudományi Kar július 28-án és július 29-én várja végzős hallgatóit az ELTE Lágymányosi Campus Gömb Aulájában.

Az Informatikai Kar július 27-én rendezi meg ünnepségét, szintén az ELTE Lágymányosi Campus Gömb Aula termében. A szakok részletes beosztásáról ide kattintva olvashattok részletesebben.

A Pedagógiai és Pszichológiai Kar már július 14-én megrendezte diplomaosztóját angol nyelvű hallgatói részére, viszont további ünnepségeken várja végzőseit július 25-én, 26-án és 27-én az ELTE PPK Aulában, az 1075 Budapest, Kazinczy utca 23-27. szám alatt.

Az ELTE Tanító- és Óvóképző Kar korábban, július 5-én és 6-án, tartotta meg a diplomaosztó rendezvényeit.

A Társadalomtudományi Kar július 21-én tartja meg díszes eseményét az ELTE Lágymányosi Campus Gömb Aulájában. A rendezvény részletes beosztását ide kattintva olvashatjátok.

A Természettudományi Kar július 18-án, szintén a ELTE Lágymányosi Campus Gömb Aulájában várta végzős hallgatóit.

A Savaria Egyetemi Központ július 22-én tartja meg ünnepségét szombathelyi helyszínén.

Az összegyetemi doktori avatásokra pedig már ezt megelőzően sor került, július 5-én az Aula Magna dísztermében.

A diplomaosztó ünnepségek megrendezésében esetlegesen bekövetkező változásokról ide kattintva olvashattok az ELTE Alumni folyamatosan frissülő bejegyzésében. A közeljövőben megrendezendő diplomaosztó rendezvényekre nagy szeretettel várja az ELTE különböző karainak végzős hallgatóit, ahogy innentől az ELTE Alma Mater is mindig visszavárja örök diákjait!

Forrás: ELTE Alumni honlapja, ELTE Alumni Facebook-oldala

Author

Ajánlott cikkek