Megéri kapcsolatot tartani az Alma Materrel! – Ismét nyereményjátékokkal készül az ELTE Alumni Központ

Az ELTE Alumni Központ két nyereményjátékkal is készül a frissen végzett és a volt hallgatók számára az őszi időszakban. A nyári élményeiteket dokumentáló fotóitokért ajándékcsomagot nyerhettek, évfolyamtalálkozó szervezéséért pedig egyetemi címeres, aranyszínű kitűző jár. Nosztalgiára és játékra fel!

Szervezz találkozót!

Az Alumni Központ október 15-ig tartó nyereményjátéka a 2000-ben vagy azt követően végzetteket buzdítja évfolyamtalálkozó szervezésére. A felület adott, hiszen az alumni.elte.hu oldalon könnyedén létrehozható az esemény, a résztvevőknek csupán meg kell hívniuk a társaikat az összejövetelre. Amennyiben határidőn belül megszervezitek és meg is tartjátok a találkozót, majd a helyszínen készült fotókat feltöltitek az eseményhez, duplán is jól járhattok. A közös élmény mellett egy szerencsés csoport minden tagja egyetemi címeres, aranyszínű kitűzővel gazdagodhat.

Az évfolyam-, szak-, vagy csoporttalálkozó megszervezéséhez, valamint az ismerősök felkereséséhez segítséget ezen a linken találsz, és a játék részleteiről is itt olvashatsz bővebben.

ELTE Alumni képeslap

Az Alumni jóvoltából nyári fotóidat idén ajándékcsomagra válthatod: 2022. október 15-ig várják a frissen végzett hallgatók és valamennyi alumnus a világ bármely pontján 2022. június 1. és 2022. szeptember 30. között készített nyári fotóit az almamater@alumni.elte.hu ímélcímre. Az Alumni oldalára történő regisztráció után nincs más dolgotok, mint maximum három fotót elküldeni a megadott címre, illetve a szövegtörzsben leírni a neveteket, a végzési adataitokat (kar, év), valamint a kép(ek) készítésének helyét és időpontját.

A nyerési esélyek ebben a játékban is növelhetők. Ha a beküldött fotón feltünteted az ELTE Alumni kitűzőt idéző emblémát, ha regisztrációdat követően csatlakozol a végzésed szerinti Alumni Tagozat csoportjába, vagy ha magad is szerepelsz a beküldött fényképen, nagyobb eséllyel lehetsz a három szerencsés nyertes egyike. A nyereményjáték részleteit itt olvashatjátok.

Forrás: ELTE Alumni Központ

Author

Ajánlott cikkek