Indul a BN – újra itt a legnagyobb ELTE-s fesztivál!

Elkezdődött az ELTE legizgalmasabb kollégiumi fesztiválja, a Budaörsi Napok. Hogy te eddig nem is hallottál róla? Itt az ideje, hogy bepótold a lemaradást! Még időben vagy, hiszen egészen péntekig ellátogathatsz a Dayka Gábor utcába. Négy napnyi szórakozás, Antilope Kid, Sterbinszky és természetesen olcsó sör is vár rád, már csak te hiányzol!

Már egy hete érezni lehetett a zsongást a levegőben, a visszaszámlálás pedig már egy éve elkezdődött. A Budaörsi Napok immár fél évszázada közelebb hozza egymáshoz a koli lakóit és a kilátogatókat. De miért is érdemes eljönnöd ide?

 

Találkozhatsz a Spynékkel, Harry Potterrel, vámpírokkal és detektívekkel!

A kolinkban működő klubok most is kreatív témákkal készültek. Ki ne szerette volna gyerekkorában nézni a Totally Spies-t a tévében, kicsit később pedig elmélyedve bújni a Harry Potter-könyveket? Ha felvettek a Roxfortba, a 9 és ¾. vágányt a kolink udvarán keresd!

 

Ha inkább a rejtélyeket kedveled, és igazi Cluedo-bajnoknak neveznek, a My Club témája való neked! A klub jelöltjei ugyanis egy rejtélyes gyilkossági ügybe keveredtek, amit neked kell megoldanod. Természetesen a jutalom sem marad el!

 

Ez azonban még mindig nem minden! Nemrég az is kiderült, hogy vámpírok élnek kollégiumunk falai között, segítened kell Kopor Somának elkapni őket! De vigyázz, be ne hívd őket a szobádba!

Amennyiben megéheznél a nyomozások és vadászatok között vagy egy kviddicsmeccs után, a Fakanál csapata garantálja a házias ízeket és a finom falatokat. Csütörtöki programjukat, a 18 órától kezdődő International Food Exchange-t semmiképp sem hagynám ki!

Ha pedig te csak a szerelmet keresed, akkor is jó helyen jársz. A koli kapuján belépve azonnal az Édenkertben találhatod magad. Az Anonim Klub HázasodjAK? témája minden szívet megdobogtat, de az, hogy kimondják-e a boldogító igent, csak a hét végén derül ki. Igazi kampányidőszak ez a koli életében, ahol mindenki a te kegyeidért (és szavazatodért) versenyez.

 

Színvonalas koncertek két színpadon, hajnalig tartó bulik

…és ennél is több! A BN azt a tipikus fesztiválhangulatot nyújtja, amit nem feltétlenül kaphatsz meg egy átlagos szórakozóhelyen. Itt mindenkit ismersz – vagy a végére megismersz! Nagy hiba lenne kihagyni!

 

Idén a belépés mindenki számára ingyenes, sőt, a szervezők számos újdonsággal készültek. Ügyelve a fenntarthatóságra, környezetbaráttá tették a rendezvényt, ráadásul a beltéri nagyszínpadon kívül egy szabadtéri helyszínt is összeraktak. Itt találhatod az Érik a Szőlő akusztikus színpadot, a kinti italpultot, valamint a vadonatúj chill zone-t is. A koncertekre hangolódva a klubok programjai mellett részt vehetsz artmarketen, live podcast-et hallgathatsz, vagy versenybe szállhatsz a Fesztikvíz értékes nyereményeiért. Ha sosem tudtad összehangolni a bulizást és a sportot, a BN ebben is segít: a szerdai BEAC sportnapon többek között a sörjógát is kipróbálhatod. Kezdd el már most a fesztiválszezont!

Találkozzunk a BN-en! Hajrá KCSSK!

Hasznos linkek:

Esemény: https://www.facebook.com/events/611735530962515?active_tab=about

Facebook: https://www.facebook.com/budaorsi.napok/

Instagram: https://www.instagram.com/budaorsinapok_bn/

Fotók: Sipőcz Péter, Gál Kitti, ELTE KCSSK Facebook-csoport

Author

Ajánlott cikkek