Late Night Skating – ismét itt az ELTE JegesEst!

Az ELTE Hallgatói Önkormányzata egy év kihagyás után ismét szeretné hangulatosabbá tenni az adventi készülődést az egyetem hallgatói számára. December 5-én a városligeti műjégpályára várnak mindenkit, aki szívesen korcsolyázna egyet még a vizsgák előtt.

A múlt évben a téli mesevilág egy kicsit megpihent, de kis kihagyás után idén ismét megrendezésre kerül a JegesEst az egyetem Hallgatói Önkormányzata jóvoltából, hogy minden eddiginél varázslatosabb forgataggal tölthessék meg a fiatalok az ország egyik legnagyobb jégpályáját. Az ünnepi hangulat kellő megalapozása érdekében a közös korcsolyázásra az adventi időszak alatt kerül sor.

A szervezők december 5-én este 20:30-as kapunyitással várnak minden érdeklődőt a városligeti műjégpályára. A program elsősorban az egyetem volt és jelenlegi hallgatóinak szól, de a rendezvény látogatása nyitva áll külsős barátok és családtagok számára is. Bár az early bird jegyek már mind elfogytak, az ELTE hallgatói 3490, a külsős vendégek pedig 4490 forintért válthatnak még jegyet a rendezvényre.

A jégrelépés fakultatív: a szervezők a kevésbé bátrak számára is ajánlják az eseményen való részvételt, és garantálják a jó hangulatot a szárazföldön is. Az éjfélig tartó zenét a Szeresd a Trashem Bébi, Sterbinszky x MYNEA, valamint DJ Parafa biztosítják majd a bulizni vágyó korcsolyázóknak. A korábbi évekhez hasonlóan idén is számos szórakoztató programmal és meglepetéssel, valamint forró italokkal is készülnek a résztvevők számára. Az esemény felhívásában kiemelték továbbá, hogy aki mikulássapkában érkezik, az garantáltan ajándékkal térhet haza.

A JegesEst szuper lehetőség lehet a vizsgaidőszak előtti utolsó kikapcsolódásra, valamint a karácsonyi hangulat megalapozására. A Városligetben való korcsolyázás – a kivilágított Hősök tere és Vajdahunyad vára mellett csúszkálva – igazán exkluzív élményt jelenthet mindenkinek. A gyönyörű látvány mellé pedig még egy szuper ELTE-s közösségi élményt is kapunk. A rendezvénnyel kapcsolatos naprakész információkért érdemes követni a JegesEst Facebook-eseményét.

Forrás: Facebook

Author

Ajánlott cikkek