Izgalmas beszélgetésekkel és mobilitási pályázattal vár az ELTE Alumni! – ELTE Sikerek Veled és ELTE Alumni Ösztöndíj

Milyen a kutatói pálya? Hogyan lesz valakiből díjnyertes kutató? Milyen út vezet sikerhez? Ezekre a kérdésekre most te is választ kaphatsz, ha részt veszel az ELTE Sikerek Veled elnevezésű beszélgetéssorozat következő alkalmán. Az esemény 2023. március 21-én, 17:30-kor kerül megrendezésre az ELTE Bölcsészettudományi Karán, ezúttal Kutatás, eredményesség, megosztás címmel. Az érdeklődők első kézből kaphatnak információkat a rendezvény vendégeinek friss sikereiről, az ezekhez vezető útról, valamint egyetemi tanulmányaikról és jelentősebb oktatóikról.

Az ELTE Sikerek Veled tematikus beszélgetéseinek vendégei mindig olyan ELTE-alumnusok, akik nyitottan várják az érdeklődő egyetemisták kérdéseit, és szívesen mesélnek saját tapasztalataikról. Az esemény résztvevői ezúttal Dr. Bárth Dániel etnográfus, Kis-Tóth Ágnes asztrofizikus, Dr. Ősi Attila gerinces paleontológus, az első magyarországi dinoszaurusz-lelőhely felfedezője, és Dr. Tóth Melinda, az ELTE-Soft kutató-fejlesztő munkatársa lesznek.

A beszélgetést követően a résztvevők pogácsa mellett folytathatnak majd kötetlen beszélgetést, hálózatépítést. Az eseményen azok is részt vehetnek, akik nem tudnak ellátogatni a helyszínre: ők a távolból élő közvetítésen követhetik az előadást, illetve utólag is visszanézhetik a beszélgetést. Az esemény ingyenes, viszont a részvételhez – akár személyes, akár online – regisztráció szükséges, melyet itt tehettek meg.

Az online közvetítést választók az előadás előtti napon kapják meg a csatlakozás linkjét e-mailben. A többi érdeklődőt pedig szeretettel várják 2023. március 21-én, 17:30-kor a következő címen: 1088 Bp., Múzeum krt. 4/F. ELTE BTK F ép. Kodály Zoltán Kamaraterem.

Csatlakozz, tájékozódj, és légy részese te is a jeles ELTE Diplomások inspiráló beszélgetéseinek!

További információkat ide kattintva értek el.

Amennyiben felkeltette az érdeklődéseteket az ELTE Alumni, olvashattok róluk hivatalos honlapjukon, Facebook-, Instagram-, Twitter- és LinkedIn-oldalaikon, valamint további tartalmaikkal találkozhattok a Youtube-csatornájukon.

Egyúttal fel is hívnánk a figyelmeteket az ELTE Alumni Alapítvány egy aktuális pályázatára, az ELTE Alumni Ösztöndíjra. Ezzel a támogatással a tehetséges, rászoruló egyetemi hallgatók külföldi tanulmányútjait szeretné támogatni az alapítvány, az ELTE Diplomások köre közreműködésével. Az ösztöndíj ebben a félévben maximum 10 fő részére került kiírásra, akik fejenként 175.000 Ft összeggel gazdagodhatnak.

A pályázat beadásának határideje: 2023. május 15.

További részleteket ide kattintva érhettek el.

Forrás: az ELTE Alumni hivatalos honlapja, Facebook

Author

Ajánlott cikkek