A diploma érték, a diplomaosztó élmény – Örökítsd meg, és nyerj az ELTE Alumni nyereményjátékán!

Az ELTE Alumni idén is megszervezi az elmúlt években már nagy sikerrel futó, az egyetemi diplomaosztóhoz kötődő Instagram-játékát, ezzel is erősítve az ELTE frissen végzett, vagy már korábban lediplomázott hallgatóinak kötődését az Alma Materükhöz.

A nyereményjátékban való részvétel meglehetősen egyszerű: mindössze egy, az egyetemi diplomával készült fényképet szükséges feltölteni az Instagramra 2024. augusztus 10-ig, a bejegyzés szövegében az #eltealumni hashtaggel. Fontos, hogy a játékon indulók a játék időtartamára tegyék publikussá fiókjukat, hogy a szervezők láthassák az általuk feltöltött bejegyzéseket. A helyezetteket közönségszavazással (legtöbb kedvelés) határozzák meg, emellett további pontok szerezhetőek azáltal, ha a résztvevő regisztráltálja magát az ELTE Alumni honlapján, illetve ha ott belép a karának Alumni tagozati csoportjába is.

A játékban résztvevők közül az első három legtöbb like-ot gyűjtő kép tulajdonosai ELTE-s ajándékcsomagot kapnak, benne ELTE Shop-utalvánnyal,

az első helyezett pedig egy páros belépővel lesz gazdagabb a Füvészkert októberben induló fényshow-jára!

A nyerteseket Instagram-üzenetben fogja értesíteni az ELTE Alumni.

A játékra az ELTE-n frissen végzett magyar és nemzetközi hallgatók mellett a korábban végzettek jelentkezését is várják a szervezők, ám ebben az esetben is újonnan kell feltölteni a diplomával készült fotókat.

Határidő: 2024. augusztus 10.

A pályázat további részleteiért keresd fel az ELTE Alumni oldalát, ahol olvashatod a teljes felhívást is.

 

Author

Ajánlott cikkek