Csatlakozz Te is az ELTE Online csapatához!

Jelentkezz, és legyél Te is az ország legnagyobb egyetemének hallgatói magazinja, az ELTE Online szerkesztőségének tagja!

Szerezz valódi szakmai tapasztalatot az újságírás, a fotózás vagy a videókészítés terén, és közben legyél egy remek közösség tagja.

Október 15-ig várjuk jelentkezésedet Közélet, Kultúra, Tudomány és Sport rovatainkba, valamint fotós és videós csapatunkba. Az ELTE Online szerkesztőségében tudósíthatsz eseményekről, készíthetsz interjúkat, lehetsz a szerzője cikksorozatainknak, kapcsolatokat építhetsz, fotósként és videósként pedig megörökítheted az egyetemünkön zajló színes programokat.

Szerkesztőségünk tagjai sajtóigazolványt is kapnak, elvégzett munkátokról pedig szakmai igazolást is kérhettek, ami később a munkavállalásnál is előnyötökre válhat. A rugalmasság nálunk garantált, időbeosztásodat egyetemi tanulmányaidhoz és más munkáidhoz igazítjuk, de szerkesztőségünkben akár egyetemi szakmai gyakorlatodat is végezheted.

Nálunk kreativitásodnak semmi nem szab határt, és a már említett rovatokon kívül a közösségi média-tartalomgyártásból is kiveheted a részed, munkádat pedig közéleti ösztöndíjjal ismerjük el. Kérdés esetén tapasztalt rovatvezetőink segítenek neked, így a szakmai fejlődés garantált, az EO szerkesztőségének pedig éveken keresztül, akár egyetemi tanulmányaid befejezéséig a tagja lehetsz.

Várjuk jelentkezésedet október 15-ig a foszerkeszto@online.elte.hu címen, mellékelten önéletrajzot és egy próbacikket (fotósok és videósok esetén képeket, illetve videót) csatolva.

Maradt még benned kérdés? Jelentkezz, és legyél te is ősztől az ELTE Online szuper csapatának a tagja!

Author

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük