Ismét Határidőn túl az ELTE Online-on!

Már elkészítettél egy szemináriumi dolgozatot, de nem szeretnéd, hogy az írásod a leadás után feledésbe merüljön? Van egy vázlatod, de a határidőn kívül más nem motivál? Esetleg a szemináriumon kívül is elmélyednél egy témában? Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, ez a cikk Neked szól!

Az ELTE Online ismét platformot nyújt a hallgatók által írt szemináriumi dolgozatok publikálására – a kezdeményezésünk célja továbbra is az,

hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a dolgozatoknak az adott kurzus keretein kívül is van értéke.

Hogy az esszéitekben kifejtett gondolatok, kutatási eredmények a határidőn túl is érvényesek, sőt, akár további kutatómunkára ösztönözhetnek.

Olyan kivételesen jól sikerült írásokat várunk Tőletek, melyeket hallgatótársaitokkal is szívesen megosztanátok, hogy megmutassátok, milyen tudományos téma iránt érdeklődtök, ezáltal esetleg másokat is inspirálva.

Témamegkötés nincsen, bármely tudományágból fogadunk dolgozatokat – a lényeg valóban az, hogy ismertessétek, milyen kutatási kérdések foglalkoztattak Titeket, és ebből milyen dolgozat született.

Minket az érdekel, hogy Titeket mi érdekel!

Formai kritériumok:

Az adott kurzus formai követelményeinek megfelelő szövegeket fogadunk el. Ez vonatkozik a karakterszámra, a hivatkozás módjára, a bibliográfiára, a felhasznált szakirodalom milyenségére és mennyiségére, valamint a tipográfiára is. Továbbá csak magyar nyelven írt dolgozatokat áll módunkban publikálni.

Amit a dolgozatod mellett még küldj el:

A beküldött dolgozat mellé egy tanári ajánlást várunk az adott kurzus oktatójától. Emellett a Neptun-kódotokat is mellékeljétek, illetve amennyiben szeretnétek, írhattok néhány sort magatokról, a kutatási területetekről, vagy az elkészült esszé hátteréről.

Hová küldhetitek a dolgozatokat?

A tudomany@online.elte.hu e-mail-címre várjuk a munkákat, továbbá itt tehetitek fel a pályázattal kapcsolatos kérdéseiteket. Érdeklődéssel várjuk dolgozataitokat!

Author

Ajánlott cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük