Szereted az animációs filmeket, főiskolás, egyetemista vagy, és szívesen fesztiváloznál? – Jelentkezz a KAFF diákzsűrijébe!

Ha van kedved elmerülni a legfrissebb magyar és európai animációs-filmtermés legjavában és véleményed is van róluk, akkor téged keres a 16. KAFF! Légy diákzsűri-tag június 21–25. között a Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon! A diákzsűribe idén először nyílt felhívásban keresik azt a hat főiskolást vagy egyetemistát, akik rajonganak az animációs filmekért, és szívesen, felelősségteljesen döntenének a 16. KAFF díjazottjairól. Eközben elmerülhetnek a fesztivál színes forgatagában, szállásról és étkezésről pedig a fesztivál gondoskodik a számukra. A jelentkezési határidő: március 31.

Idén június 21–25. között rendezik meg a legnagyobb hazai animációs eseményt, az immár 16. Kecskeméti Animációs Filmfesztivált. A KAFF fő küldetése az utóbbi két évben készült magyar és európai animációs filmek szemlézése, melyek több kategóriában szállnak versenybe a zsűrik és a közönség által megítélt díjakért.

A KAFF versenyprogramjában szereplő filmeket több grémium értékeli, majd dönt a díjakról: nemzetközi szakemberekből álló zsűri, diák- és junior zsűri, valamint a közönség is szavazhat a legkedvesebb filmalkotására.

A diákzsűribe idén először nyílt felhívásban keresik azt a hat, aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező főiskolást vagy egyetemistát, akik szívesen és felelősségteljesen döntenek a 16. KAFF díjazottjairól. A szervezők olyanok jelentkezését várják, akik rajongói az animációsfilm-művészetnek, a filmes irányú tanulmány viszont nem feltétel! Fontos, hogy kíváncsi és kitartó légy, hiszen négynapos filmdömping vár rád! Emellett jó csapatjátékosokra van szükség, mert két csoportba szerveződve zajlik majd a munka. A diákzsűri tagjai számára színes programokról, szállásról és napi egyszeri étkezésről a fesztivál gondoskodik majd.

Ha érdekesnek tartod ezt a felhívást, március 31-éig egy rövid bemutatkozásban írd meg a kaff@kecskemetfilm.hu e-mail címre, hogy hol és mit tanulsz, miért szeretnél a diákzsűri tagja lenni és animációs filmeket bírálni. További részletek a fesztiválról: www.kaff.hu

Sajtókapcsolatok: Tamás Dorka      tamasdorka@tamasdorka.hu           304745592

 

A képek forrása: az esemény Facebook-oldala

Author

Ajánlott cikkek