ELTE-sektől ELTE-seknek! – folytatódik az ELTE Sikerek előadás-sorozat

Újabb előadással folytatódik az ELTE Sikerek elnevezésű rendezvénysorozat, amelynek következő meghívott vendége Dr. Szathmáry Eörs evolúcióbiológus (nem mellesleg volt ELTE-s hallgató) lesz. A rendezvény 2023. április 19-én, 18:30-tól kerül megrendezésre az Aula Magnában. Az ELTE Alumni Központ célja, hogy az ELTE jelenlegi és végzett hallgatói – valamint természetesen más érdeklődők is közelebb kerülhessenek egy adott tudományterületen elért sikertörténethez, mindezt úgy, hogy az érdekes információkhoz közvetlenül az egyetemen végzett hírneves személyek tapasztalatain keresztül nyíljék lehetőség hozzájutni.

A rendezvény előadója, Dr. Szathmáry Eörs 1984-ben végzett az ELTE Természettudományi Karán. Az esemény keretein belül mesélni fog munkásságáról, jelen törekvéseiről, sikereiről, számára fontos értékekről, karrierépítésről, valamint természetesen ELTE-s kötődéseiről is. Szathmáry ez idáig elért eredményeiről előzetesen az alábbi leírás alapján tájékozódhattok:

Amennyiben érdeklődtök a biológia iránt, mindig is kíváncsiak voltatok, hogy mivel foglalkozhat egy evolúcióbiológus, vagy csak szeretnétek új tudással gazdagodni egy – szintén az ELTE-n végzett – elismert előadótól, akkor csatlakozzatok ti is az eseményhez!

Az előadás időpontja: 2023. április 19. 18:30

Helyszín: 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. I. em. ELTE Aula Magna

Az előadáson való részvétel ingyenes, viszont regisztrációköteles. Regisztrálni ide kattintva, az ELTE Alumni hivatalos oldalán tudtok. Az esemény követésére személyes és online formában is van lehetőség, így a megfelelő opció kiválasztásával rögzíthetitek a regisztrációtokat. Az előadásról biztosított élő közvetítés részleteiről az eseményt megelőző napon kapnak tájékoztatást az érdeklődők.

Az előadáshoz Facebook-esemény is tartozik, melyet ide kattintva érhettek el.

Ha felkeltette az érdeklődéseteket az ELTE Alumni Központ munkássága, és kíváncsiak vagytok az általuk szervezett további eseményekre, lehetőségekre, olvashattok róluk hivatalos honlapjukonFacebook-Instagram-, Twitter- és LinkedIn-oldalaikon, valamint megismerkedhettek további tartalmaikkal a Youtube-csatornájukon is.

Forrás, képek forrása: az ELTE Alumni hivatalos honlapja, ELTE Alumni Facebook oldala, ELTE ÁJK hivatalos honlapja

Author

Ajánlott cikkek