EFOTT Legends – a legnagyobb hazai slágerek az EFOTT színpadán

EFOTT Legends címmel különleges, összművészeti showműsorral készül az EFOTT fesztivál, amely július 14-én (pénteken) kerül megrendezésre a Velencei-tó partján. Egy színpadon lép fel Nagy Feró, Zalatnay Cini, Karácsony János, a Neoton Família sztárjai, Schoblocher Barbara, Lábas Viki, Kéri András (Columbo), Király Viktor és a BSW!

Az EFOTT csapata a fesztivál pénteki napjára egy különleges, kétórás összművészeti showműsorral készül, amely során legendás művészek és fiatal, népszerű énekesek együtt, egy színpadon hozzák össze a múltat, a jelent és a jövőt. A rendhagyó előadás keretében a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatói állítanak színpadra egy 80-as, 90-es éveket megidéző produkciót, melynek olyan felejthetetlen magyar slágerek adnak keretet, mint a Holnap hajnalig, a 220 felett, a 8 óra munka, a Zene nélkül mit érek én, vagy a Gyere, kislány, gyere.

A különleges produkcióban megemlékezünk az eddigi EFOTT fesztiválokról, felelevenítjük a legjobb élményeket és dalokat is. A legendáknak köszönhetően a fiatalok és az örök fiatalok különleges formában, új előadásban találkozhatnak a valaha volt legnagyobb régi és mai magyar slágerekkel” – mondta Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke. A július 14-i előadás során többféle korszak egyesül: a régi és a mai kor előadói felváltva adják át egymásnak a mikrofont.

Budai Marcell hozzátette, hogy az EFOTT Legends felvezetése is látványosnak ígérkezik. A show-t az EFOTT Karnevál fogja ugyanis megelőzni, ahol megjelenik a fesztiválra kitelepülő összes oktatási intézmény, a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatói pedig kivételes produkcióval is színesítik majd az eseményt.

A fesztivál hat színpadon több mint 100 fellépővel készül: a sokszínű zenei kínálatban a középiskolásoktól az egyetemistákon és az örök fiatalokon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat. Július 12. és 16. között fellép Azahriah, Dzsúdló, a Wellhello, a Follow the Flow, Majka, a Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, Korda György és Balázs Klári, a Blue, a La Bouche és még sokan mások.

Részletes program: https://tickets.efott.hu/lineup/efott-2023

Időpont: 2023. július 12–16.

Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget

A fesztivál Facebook-oldala: https://www.facebook.com/efott/

Forrás: EFOTT fesztivál

Author

Ajánlott cikkek