Garden of Lights – látványos fényshow a Füvészkertben

Október 20-án egy csodálatos, multimédiás kiállítás nyílik az ELTE Füvészkertben, amely tavaszig várja majd az érdeklődőket.

Igazán különleges tárlat nyílik október végén a Füvészkertben. A Garden of Lights nevet viselő multimédiás fényshow már meghódította a világot: csak Európában eddig több mint egymillió érdeklődő csodálta meg. A varázslatos hangulatot nyújtó kiállítás Budapest egyik legkedveltebb botanikus kertjében, az ELTE Füvészkertben nyílik meg október végén, hogy a magyar közönséget is ámulatba ejthesse.

Az érdeklődők úgy érezhetik majd magukat, mintha az Alice Csodaországban csodálatos díszletei közt barangolnának. A Füvészkert egésze fényben úszik majd, a kivilágított növények és útvonalak egy igazi, fényes mesevilág hangulatát hozzák el a látogatók számára. Az egyedi tárlat biztos szórakozási lehetőséget nyújt kicsiknek, nagyoknak, családoknak, pároknak és baráti társaságoknak is.

A kiállítás előkészületei már megkezdődtek, a Füvészkert pedig október 20-tól egészen tavaszig várja majd a tárlat iránt érdeklődőket. Az eddigi Garden of Lights-kiállításokon olyan érdekességek kápráztatták el a látogatókat, mint kézzel készített virágok, állatok és egyéb természeti elemek, jégcsaperdő, csillogó virágok, ünnepi ajándékok és közös tábortűz.

Az esemény jegyeinek árusítása hamarosan megkezdődik. További információ a kiállításról hamarosan az ELTE Füvészkert oldalán lesz olvasható.

Forrás: welovebudapest.com, govalleykids.com

Képek forrása: secretsanfrancisco.com, welovebudapest.com

Author

Ajánlott cikkek