Ünnepeljünk együtt! – ELTE Alumni Jótékonysági Hálaest

Advent közeledtével ismét elérkezik az időszak, amikor hálát adhatunk a számunkra értékes dolgokért. Az ELTE Alumni december 1-jén jótékonysági estet rendez az Aula Magnában, melynek keretében igyekeznek felhívni a figyelmet fő segítő tevékenységeikre, illetve kifejezni köszönetüket támogatóik felé. Bacsó Boglárka ajánlója.

A generációk összefogásának és az adományoknak köszönhetően rengeteg új lehetőség nyílik meg a hallgatók számára a szervezet által. Idén már az ötvenedik tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatót támogatták az évről évre kiírt ELTE Alumni Ösztöndíjjal, az ezt lehetővé tevő ELTE Alumni Alapítvány pedig immáron tizenöt éves. Ünneplésre méltó továbbá, hogy ötödik éve adják át frissdiplomásoknak a „Végzős ajándékot”.

A program Dr. Borhy László akadémikus köszöntőjével kezdődik majd, aki nem csak az Eötvös Loránd Tudományegyetem rektora, hanem az ELTE Alumni Alapítvány és az ELTE Alumni Tanács elnöke is. Ezt követően az ELTE Alumni Központ osztályvezetője, Pataky Csilla beszédét hallhatják a résztvevők. A továbbiakban érkezik a sokak által már nagyon várt, Az én ELTE-s történetem 2023 című irodalmi pályázat eredményhirdetése. A versenyre jelenlegi és egykori ELTE-s hallgatók egyaránt beküldhették alkotásaikat. A jó hangulatról a jelenlegi és volt hallgatókból álló ELTE Bartók Béla Énekkar és az Egyetemi Koncertzenekar gondoskodik. Az esemény végén ropogós falatkák mellett kötetlen beszélgetésre is alkalom nyílik.

 

Az est 18 órakor kezdődik. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Forrás: ELTE Alumni

Author

Ajánlott cikkek