Így tényleg játék az élet! – programajánló

Szerkesztőségünk egy felettébb különleges program ajánlóját kapta kézhez. A Gordon & T. A. nevű, felnőttképzéssel foglalkozó szervezet keresett meg minket 2023. június 27-i eseményükkel kapcsolatban, abban bízva, hogy a program jó néhány hallgató figyelmét felkelti majd. Az egynapos workshopon ugyanis a játéké lesz a főszerep. 

Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire hasznosak lehetnek az ismerkedős, együttműködést serkentő, kis- és nagycsoportos játékok a tanítás során. De nem kell megijedni, ezeket nem csak tanárok vagy pszichológusok használhatják: csoportvezetők, trénerek, coach-ok szintén profitálhatnak abból, ha van néhány felnőtteknek is szóló játék a tarsolyukban. A Gordon & T. A. épp ezt szeretné elérni. 

A workshop alatt olyan játékokat mutatnak majd be az esemény vezetői – természetesen a gyakorlatba táplálva –, amelyekkel a csoporttagok közelebb kerülnek egymáshoz, kíváncsiak lesznek a másikra, és végeredményként sokkal jobban megértik társaik működését. Ezen felül a játékok azt a célt is szolgálják, hogy növeljék az elfogadást az adott csapaton belül. Éppen ezért biztosan állíthatom, hogy az eseményen a jó hangulat garantált. Mindemellett a program végén a játékokról egy kivonatot is kézhez kapnak majd a résztvevők. Ez már csak azért is hasznos eleme a workshopnak, mert a játéktárnak köszönhetően a későbbiekben (amikor alkalom adódik rá) könnyebben feleleveníthetik az eseményen elsajátított játékokat, hogy aztán alkalmazni is tudják azokat.

A részvételi díj 38.000 forint, azonban diákok és pedagógusok kedvezményesen vehetnek részt az eseményen. Így 32.300 forint a workshop végösszege. További részleteket és a jelentkezéshez szükséges nyomtatványt ezen a linken találhatjátok.

Amennyiben sikerült meggyőznünk titeket arról, hogy érdemes ellátogatni a programra, nagyon jó játékot kívánunk nektek előre is, és kérünk titeket, hogy ha érzitek magatokban az erőt a program után, mindenféleképpen tartsatok egy rövid beszámolót nekünk is!

Forrás: Gordon & T. A.

Author

Ajánlott cikkek